Kolonihavehus

Der er en række forskellige udgifter, som går igen i dannernes privatøkonomi. I vores driftsbudget er der fx telefoni. Men der er en masse steder, hvor vi kan spare gode danske kroner. Her er de vigtigste gode tricks, som du kan benytte kvit og frit.

Den sikreste måde for os til at blive mange millionær på, er via en alderspension. Det fremførte en intelligent person nøgternt. For os er det gennemsnitligt den mest plausible måde at blive millionærer på. Så vi bør gennemtænke, at sætte sig ind i private pension, med de værdiskabende muligheder, der er i din pensionsordning.

Forsikringsdækninger er det vi får i håbet om, aldrig at få dem aktiveret. Du skal strikt overveje dine nødvendige behov og ikke bare gøre som andre. Der kan være forsikringsdækninger, du reelt ikke behøver og som du kan undvære. Det er en kalkuleret risiko, du må leve med. Efter du har valgt, så gælder det om at drosle dine forsikringer ned på et absolut minimum. Skal din påhængsvognforsikring kun forsikre fx. 65.000 kroner og/eller kan du nøjes med en egenbetaling på 8.000 kroner, hvis din bopæl brænder ned til aske?

Sparekasser er ligeledes et sted, hvor der vil være gode penge at spare. Forskellen mellem de mest dyrebare og de aller billigste banker er spektakulær. Vi snakker om, op mod 3.400 kr om måneden for en typisk dansk familie og reallån. Lån til bolig er det største isolerede køb, som man møder. Kassekredit er aller højeste grad det vigtigste du bør være fokuseret på, når du vil udvikle din privatøkonomi. Et er renter, men også lånekursen er vigtig. Konvertering af lån er en ting, som kan accelerere din økonomi. Den vigtigste parameter er udskydelse af lån. Lån kan paralleliseres med accelleration af tid. Hvis man kan afvente for eksempel ét år med at låne pengene og i stedet for spare op i denne periode, så får du både nedbragt gælden, men også rente udgifterne.

Er du medlem hos en faglig forening, så har du mulighed for at få en del fordelstilbud. Du kan også gennemtænke at melde dig ud. Der er for resten gode at spare på en billigere fagforening. Nogle mennesker har tvunget fagforeningsvalg via deres overenskomst. Men du kan altid prioritere blot at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforeninger kan hjælpe dig med både forsikring og sundhedsforsikringer – så tænk over om det er det smarteste at spare de penge, hvis du haroplever for eksempel smerter.

Dagligvarer er det sted i din privat økonomi, som konstituerer den aller største del. Nogle mennesker kan fungere for et ultra lille budget, hver md, så er der andrefolk, som bruger enorme beløb på fx eksklusiv mad. Et er hvis man køber din mad ude i byen på enten bøfhus eller drive in – men den rigtig store pengesynd er det mad du køber og bager der hjemme. Her findes der det klassiske madkøb i supermarkeder, som du slæber hjem. Desværre er mange underlagt for impuls køb, der betyder at dosmersedlen vokser. Et godt råd er, at du indkøber dine madvarer på internettet, via de spændende digitale supermarkeder. Her kan du både indkøbe normale dagligvarer, men desuden også de gode innovative udbud af måltidskasser.

Du skal altså gennemse dine penge, så du neddrosler på alle nicher af din husstandsøkonomi. Således kan du ende med at være i besiddelse af et langt større slutbeløb til de sjove ting i tilværelsen. Mange tak fordi du så artiklen.