Fritidshuse

Der er en række forskellige udgifter, som eksisterer i dannernes privatøkonomi. I dit driftsbudget er der fx husleje. Men der er en række poster, hvor man kan spare nogle skejser. Her er de bedste gode tips, som du kan få kvit og frit.

Den nemmeste metode for dig til at blive stenrig på, er via en pensionsordning. Det postulerede en klog vismand for længe side. For den jævne dansker er det nominielt den mest sandsynlige metode at blive stenrig på. Så vi bør tænke over, at sætte dig mere ind i kapitalpension, med de potentialer, der findes i din pensionsopsparing.

Forsikringsdækninger er det vi erhverver sig i håbet om, aldrig at få dem aktiveret. Du skal strikt overveje dine faktiske behov og ikke blindt gøre som andre. Der kan være forsikringer, du ikke behøver og som du godt kan leve uden. Det er en risiko, du må medtage. Bagefter du har valgt, så drejer det om at flytte dine forsikringer ned på et bundniveau. Skal din påhængsvognforsikring kun forsikre feks. 110.000 kr. eller kan du leve med en selvbetaling på 11.000 dkk, hvis dit hus nedbrænder til aske?

Sparekasser er ligeledes et område, hvor der vil være mange penge at bespare. Forskellen mellem de dyreste og de mest lavprisede pengeinstitutter er utrolig. Vi taler om, op imod 3.200 kr pr. måned for en traditionel husstand plus real kredit. Lån til hus er det største køb, som mange har. Udlån er aller højeste grad det man skal være fokuseret på, når du vil fintune din private finanser. En ting er renteudgifter, men også handlekursen er essentiel. Omlægning af lån er en ting, som kan forskønne din økonomi. Den vigtigste variabel er forsinkelse af lån. Lån kan associeres med eksaltering af tid. Hvis man kan udskyde f.eks. ét år med at låne pengene og i stedet spare ligesvarende op i tidsrummet, så har du både nedbragt gælden, men også dine renteudgifter.

Har du medlemskab hos en fagforening, så får du mulighed for en række fordele. Du kan også gennemtænke at udmelde dig. Der er for resten nemme at spare på en lavpris fagforening. Nogle lønmodtagere har automatisk valg af fagforening via arbejdsgiveren. Men man kan selvfølgelig vælge kun at have en a kasse. Fagforeninger kan hjælpe dig med både almindelige forsikringer og sundhedsordning – så gennemtænk om det er det værd at spare pengene, hvis du lider af for eksempel muskelbesvær.

Husholdningen er den del i din privatøkonomi, som repræsenterer den absolut største del. Nogle kan leve for et beskedent rådighedsbeløb, hver måned, så er der andre personer, der køber for gigantiske beløb på f.eks. fornem mad ude i byen. Et er når du køber mad ude i byen på enten cafe eller pizzasted – men den rigtig store problematik er den mad du køber og steger derhjemme. Her er der det normale madindkøb i supermarkeder, som man slæber hjem. Desværre er man eftergivende for impulsindkøb, der har den konsekvens at kassebonen stiger drastisk. Et tip er, at du køber dine mad via nettet, via de anderledes net-supermarkeder. Her kan du indkøbe de traditionelle indkøb, men yderligere også de dejlige fristende udbud af madkasser.

Du skal altså efterse dine udgifter, så du drosler ned på alle steder af din økonomi. Således kan du slutte med at råde over et meget højere beløb til de dejlige aspekter i dig hverdag. Mange tak fordi du så med.